Здравейте ! Въпроса ми е следния : възможен ли е монтаж на задни дискове и накладки от алфа ромео 156 1.8 ТС 1999 година 144 КС върху алфа ромео 156 1.9 ЖТД 115 КС 2001 година Кросвагон. Блъснаха ми доста стабилно бензиновата алфа а дисковете са на 1 месец и искам да ги прехвърля на Дизеловата , тъй като бензиновата отива или в морга или на някой зарибен да я разглобява и продава на части. В един квартален сервиз ми казаха , че не пасвали въпросните консумативи от едната на другата кола , но като проверя в магазин за авточасти ми излизат еднакви размери.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно задни дискове и накладки?
Collapse
X
-
Колата ти е спортвагон, не кросвагон. Има вариант дизела да е с по-глемите дискове 276мм. Бензина е със 251 и ако е така ще е глупост да махнеш по-големите дискове и да сложиш по-малки. Иначе е възможно. Аз на моя бензин минах от по-малки към по-големи.
-
Свали задните дискове от тотал-щетата и измери с рулетка колко мм е диаметъра на диска. След това можеш да видиш на твоята колко мм са дисковете тук.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеЗа тези два автомобила, дисковете за еднакви. Поне така излизат, примерно по каталога на Axm-auto.Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМомчета, гледайте по рама. А и по-големите си личат. А и дисковете вървят със съответните апаратиLancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеЦецо,малко ще те успорвам,апарата може и да е същия,а разликата да е в супортаLast edited by Alex_26; d.m.y г., 23:08.
Comment
-
Различни са апаратите. На 251 мм са от чугун, а на 276 са алуминиеви.
Comment
Comment